Bejelentés


xx Barna Hajjal Csinosan xx " I Love My " :DD


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Kedves Látogató !! :)

Még mielőtt tovább böngésznéd az oldalt, hadd közöljem veled: ez nem egy "szőke libák" elleni oldal.

Ez az oldal nem valakik ellen van, hanem mindenkiért. Amikor az oldalamat szerkesztem, csakis egy dolog vezérel, az, hogy segítsek magabiztosságot sugallni embertársaimnak, na, lehet, hogy ez kicsit szent fazékosan hangzott, de vedd komolyan az oldal azért kapta a "Barna hajjal csinosan" nevet, mert észrevettem, hogy manapság sok szőkéknek szánt oldalt találni.


És akkor feltesszük a kérdést: Miért? :O Itt mindenre választ kaptok, mert az oldal állandó megfigyelés és frissítés alatt áll. :) Vagyis minden héten újabb, és újabb érdekességekkel találkozhattok :) Sőt, nem csak a szőke-barna hajkérdést vitatjuk meg, mert sort kerítünk még a szépségápolási trükkökre is.


A forrásomat minden esetben gyógyászati és komolyabb kozmetikai oldalakról, illetve könyvekből szerzem. Nem teszek föl hülyeségeket, vagy féligazságokat:) A történet menüpontom pedig egy általam írt történetet takar, a szórakoztatásotok kedvéért.


Mert ahogy mondani szoktam: "előbb a munka, aztán a szórakozás". :) Bármilyen kérdéssel, véleménnyel, vagy mondandóval fordulhatsz hozzám :)Szóval, érezd jól magad, és nézz körül alaposan nálam :)


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!